Syntymäpäivät

Apua jokavuotiseen juhlaan

Taas se aika vuodesta, syntymäpäivät, hurraa. Stressi painaa päälle ja aika tuntuu katoavan kuin valo marraskuiseen päivään. Syke kohoaa, kun alat miettiä kaikkea, mitä pitäisi syntymäpäiväjuhlien eteen tehdä. Ei hätää, me autamme. Ota syvään henkeä ja tilaa palvelumme. Kerro meille millasiet juhlat haluat, niin teemme juhlista sinun näköisesi.

Lastenjuhlat ovat usein suuri kaaos, sillä kunnollista ohjelmaa ei ole. Meidän palvelumme sisältää suunnitellun ohjelman ja sinun ei tarvitse kuin opastaa juhlavieraat ohjelmanumeron alkuun. 

                                                

 Me suunnittelemme, sinä juhlit!

Lapset

Lasten syntymäpäivät etänä ja lähellä

Suunnittelemme valmiiksi syntymäpäiväjuhlat lapselle toiveidesi mukaan. Lähetäämme sinulle valmiin suunnitelman, josta löydät kaiken, mitä järjestämiseen tarvitsen. Suunnitelmaan olemme listanneet myös paikat josta tarvikkeet voi ostaa. Jos ostosreissullekkaan ei ole aikaa, voimme kerätä tarvikkeet valmiiksi ja toimitamme ne sinulle. Noudattamalla suunnitelmaa pidät juhalvieraat ja sankarin tyytväisenä. Suunnittelemme myös etänä juhlittavia syntymäpäiviä. Etänä kaikki juhlavieraat ovat turvassa, mutta hauskkuudesta ei tarvitse tinkiä. Lähetämme sinulle kaikki tarvittavat materiaalit.

Palvelut

Tilaathan palvelun hyvissä ajoin, jotta ehdimme tehdä syntymäpäivistäsi juuri sinun näköisesi!

Syntymäpäivät etänä

Suunnittelemme etänä pidettävät syntymäpäivät ja lähetämme valmiin suunnitelman ja ohjeet sinulle. Ohjeisiin sisältyy kerrottuna paikat, joista tarvikkeet voi ostaa. Sinä päätät teeman, me suunnittelemme!

20€

Syntymäpäivät lähellä

Suunnittelemme normaaliin tapaan pidettävät syntymäpäivät. Lähetämme sinulle valmiin suunnitelman ja ohjeet. Ohjeet sisältävät listan paikoista, joista voit osta tarvvikkeet, jotta sinulla ei kulu turhaa aikaa kaupoissa pyörimiseen. Sinä päätät teeman, me suunnittelemme!

20€

Tarvikkeiden toimitus lähellä (lisäpalvelu)

Toimitamme sinulle suunnitelemamme synytmäpäivien kaikki tarvikkeet , joten sinä voin keskittyä vain hauskanpitoon. Hinnoittelemme jokaisen tapauksen erikseen osallistujamäärän ja toimituskulujen mukaan.

Tarvikkeiden toimitus etänä (lisäpalvelu)

Toimitamme sinulle valmistamamme synttäri-pakkaukset jotka voit jakaa etä-syntymäpäiville osallistujille potsiste tai muuta kautta. Pakkaus sisältää yhteisiin aktvivittetteihin liittyvä materiaalia ja herkkuja. Kun kaikilla on samat tarjottavat edessään, juhlat tuntuvat lähes samalta kuin läsnä. Hinnoittelemme jokaisen tapauksen erikseen toimituskuluejen ja osallistujamäärän mukaan.

Epäröitkö?

Meidän palveluilla on myös tyytyväisyystakuu. Jos et jostakin syystä ole tyytyväinen palveluun, saat rahasi takaisin asiakaspalautetta vastaan.

Tilaa syntymäpäivät

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme. Huomioithan, että tämä tilaus on sitova. 

Veloitamme maksut laskulla. Saat laskun tuotteen yhteydessä.


Lisäpalvelut ja kysymyksetä

Tämä tilaus ei ole sitova